Sfeerbeeld van een gesprek aan tafel met glazen

Voor wie en waarvoor?

Als gediplomeerd coach, ondersteun ik jou als je wil bewegen naar meer welzijn. Je wil tijd en (adem)ruimte voor jezelf. Je wenst een luisterend oor of hebt nood aan een mentale adempauze. Je verlangt meer helderheid in bepaalde zaken. Je kiest om doelgerichte stappen te zetten en wenst hier een duwtje in de rug bij. Ook voor loopbaancoaching kan je bij mij terecht.

Met veel goesting op een empathische en inspirerende manier coach ik jou naar wat jij werkelijk wil. Ook als dit nog niet helemaal duidelijk is voor jou, gaan we samen op zoek naar wat je echt wenst. Kortom: groeien naar wie je echt wil zijn. Of anders gezegd: groeien naar meer welzijn. Dit in een ontspannen sfeer. Kom opADEM. Ik ontmoet je graag. De koffie/thee staat al klaar!

Top^

Gratis kennismakInge

Graag spreek ik een half uurtje met jou af om mijn manier van werken aan je voor te stellen maar vooral om het aan den lijve te ervaren. Om wederzijds te voelen of het klikt. Dan hoor ik graag waarover jij het wil hebben. Deze afstemming is een gratis aanbod.

Top^

In gesprek met Inge
Lachende Inge

Een coachInge sessie

Na de kennismaking gaan we al dan niet verder met elkaar in zee. Een coach sessie duurt ongeveer een uur. Dit betekent dat een uur kwart ook mogelijk is. Maar vijftig minuten kan eveneens. Dit hangt af van het moment en waar we in een gesprek verzeild zijn aan het eind van onze afspraak. Een sessie kost 50 euro.

Top^

CoachInge traject

Een coaching traject bestaat uit meerdere losse coachingsessies. Afhankelijk van het thema, kan dit variëren. Tussentijds hou ik graag een kleine evaluatie om af te toetsen of we nog op het juiste spoor zitten en of jij en ik tevreden zijn over de weg die we samen afleggen.

Uiteraard kan je op elk moment beslissen of je de coaching wilt stoppen. Je betaalt per sessie.

Top^

zwart wit lachende Inge

Afspraak en betaling

Neem contact met mij op voor een afspraak. Een afspraak kan zowel overdag als 's avonds, door de week als in het weekend. Dit hangt van onze beide agenda's af. In een rustig straatje binnen het centrum van Brugge, ontmoet ik je graag voor een gesprek. Ik vraag 50 euro per sessie, cash te betalen. Ik beschik momenteel niet over bancontact mogelijkheden. Graag dit gepast te doen voor een vlotte afhandeling.

Top^