Sfeerbeeld van een gesprek aan tafel met glazen

Voor wie en waarvoor?

Als gediplomeerd coach, ondersteun ik jou als je wil bewegen naar meer welzijn. Je wil tijd en (adem)ruimte voor jezelf. Je wenst een luisterend oor of hebt nood aan een mentale adempauze. Je verlangt meer helderheid in bepaalde zaken. Je kiest om doelgerichte stappen te zetten en wenst hier een duwtje in de rug bij. Ook voor loopbaanbegeleiding kan je bij mij terecht.

Met veel goesting op een empathische en inspirerende manier coach ik jou naar wat jij werkelijk wil. Ook als dit nog niet helemaal duidelijk is voor jou, gaan we samen op zoek naar wat je echt wenst. Kortom: groeien naar wie je echt wil zijn. Of anders gezegd: groeien naar meer welzijn. Dit in een ontspannen sfeer. Kom opADEM. Ik ontmoet je graag. De koffie/thee staat al klaar!

Top^

CoachInge traject

Een coachingsessie duurt bij voorkeur twee uur. Indien je graag een uur verkiest, kan dit uiteraard ook en kost het 60 euro per uur.

Een coaching traject bestaat uit meerdere losse sessies. Afhankelijk van het thema, kan dit variëren. Tussentijds hou ik graag een kleine evaluatie om af te toetsen of we nog op het juiste spoor zitten en of jij en ik tevreden zijn over de weg die we samen afleggen.

Uiteraard kan je op elk moment beslissen of je de coaching wilt stoppen. Je betaalt per sessie.

Top^

zwart wit lachende Inge

Afspraak en betaling

Boek hier online je afspraak
Maak een afspraak

Een afspraak kan zowel overdag als 's avonds, door de
week als op zaterdag voormiddag. Dit hangt van onze beide agenda's af.

In een rustig straatje binnen het centrum van Brugge, ontmoet ik je graag voor een inspirerend gesprek. Ik vraag 60 euro per sessie, cash te betalen. Ik beschik momenteel niet over bankcontact mogelijkheden. Graag dit gepast te doen voor een vlotte afhandeling.

Top^