Feestkaarsjes uitblazen

Hallo

Neem even een diepe ademteug zodat je voldoende zuurstof opslaat om binnenkort de feestkaarsjes uit te blazen. Je kan eveneens komen uitblazen bij opADEM voor ontspanning of als je wil bewegen naar meer welzijn

Wil je tijdens de eindejaarsperiode graag een massage ervaring cadeau geven? Of wil je zelf een cadeaubon voor een massage bij opADEM onder de kerstboom vinden? Neem gerust contact op met mij om een geschenkbon te bestellen of stuur deze cadeautip door naar jouw wanhopige familie en/of vrienden die radeloos aan het nadenken zijn met welk geschenkje ze jou blij kunnen maken. Laat mij weten voor welk bedrag je een bon wenst of voor welke massage uit het aanbod en stuur mij eveneens jouw post adres door. Ik stuur je een mail terug met de betalingsgegevens. Na overschrijving, sttuur ik de bon op naar je thuis.

Alvast bedankt aan iedereen die het voorbije jaar langskwam bij opADEM en voor de fijne feedback. Daarnaast wil ik ook nog eens expliciet iedereen een dank je wel zeggen die er was voor support op diverse vlakken om opADEM en dus mij te ondersteunen tijdens het voorbije jaar. 

Ik wens je alvast een fijne eindejaarsperiode. Maar vooral wens ik je in 2020 een jaar vol geluk, verbinding, liefde, welzijn en... adem. 

Ontspannende eindejaarsgroeten

Inge

 

Ontvang je graag mijn nieuwsbrief in je mailbox? Vul op de contactpagina je emailadres in en klik op inschrijven.

Sommige mensen laten mij weten dat ze mijn nieuwsbrief niet altijd ontvangen. Gezien de mail naar een grote groep verstuurd wordt, komen die mogelijks in je SPAM box terecht. Je kan dit vermijden door mijn emailadres kom@opadem.be toe te voegen aan je veilige mailadressen.