Volledige lichaamsmassage

75 minuten 70 euro

Een over(h)eerlijke relaxmassage met olie en/of pulsing. Ik masseer heel jouw lichaam met olie. Alsook op een dynamische manier, (pulsing). Dit laatste betekent dat ik je lichaam subtiel wieg, rol, schud en rek. Dit is een dynamische vorm van massage waarbij ik een ritmische golfbeweging in jouw lichaam breng. Het zorgt er voor dat de oliemassage daarna nog veel dieper inwerkt en aanvoelt. Voor- en achterzijde van je benen en voeten, rug, romp, armen en handen, schouders, hoofd, nek en gezicht, komen aan bod. Je zakt helemaal in je lichaam weg. Voel jezelf tot rust komen. Uiteraard werk ik ook op maat en luister ik naar je voorkeuren qua massagetechnieken en welke lichaamsdelen jij meer of minder wenst te laten behandelen.

Top^

Hot stone massage

75 minuten 75 euro

Toen ik onlangs zelf nog eens mocht genieten van een heerlijke hot stone massage, besefte ik weer dat dit zo weldadig is voor lichaam en geest. Je lichaam heerlijk laten onderdompelen in een waas van warmte doet zo veel deugd. De stenen worden heerlijk verwarmd in water. Ik wrijf het lichaam met olie in en daarna gebeurt de behandeling grotendeels met de warme stenen, aangevuld met wat heerlijke knedingen van mijn handen. Een zachte massagevorm en heel erg diepgaand door de warmte van de stenen. Want stenen hebben al sinds eeuwenlang een helende werking. Hygiëne vind ik heel belangrijk en wil daarom meegeven dat de stenen
alsook het water na elke behandeling worden gereinigd en ververst.

Top^

Massage de luxe

2 uur 120 euro

Kom opADEM met de twee uur durende luxe massage. Hier worden jouw wensen besproken en alle technieken combineer ik. Dit betekent dat het ganse lichaam een heerlijke verwenbeurt krijgt met oliemassage, hot stones en pulsing. Voor- en achterzijde van je benen en voeten, rug, romp, armen en handen, schouders, nek, hoofd en gezicht, komen aan bod. Uiteraard kan er op maat afgestemd worden welke lichaamsdelen er meer/minder aandacht mogen krijgen en welke technieken jouw voorkeur dragen. Kom helemaal wegzakken in je eigen lichaam en leer opnieuw voelen dat je een lijf hebt die het verdient om zorg voor te dragen. Voel ook dat dit alles doorwerkt in je gevoel en geest.

Top^

Rugmassage

30 minuten 40 euro

Indien je niet zo veel tijd hebt, geniet je volop van een ontspannende rugmassage met olie. Even je spieren laten verwennen, brengt zo veel verlichting tijdens drukke tijden. Het brengt jou tot rust en zorgt er voor dat je weer frisse energie hebt. De rug wordt door mensen als één van hun favoriete lichaamsdelen benoemd tijdens massagesessies. Vandaar leek het mij een goed idee om deze dan ook afzonderlijk aan te bieden aan een haalbare prijs voor iedereen.

Top^

Schouder-, hoofd- en nekmassage

30 minuten 40 euro

De topper van formaat voor bijna iedereen! En als je het mij vraagt: ook ik vind deze haast het leukste om te ontvangen. Dit mag wel uren blijven duren. Het komt zo dicht bij. Je hoofd/hoofdhuid heerlijk laten masseren, zorgt voor zo veel diepe ontspanning. Samen met de nek en schouders, waar iedereen heel wat spanningen opslaat, is dit een heel weldadige massage. De spieren van het gelaat mee behandelen is ook heel erg fijn. Want wie denkt er aan dat eveneens in het gezicht zo veel spanningen kunnen zitten. Er komen ook wat Shiatsu drukpunten aan bod om het geheel nog meer diepgang en ontspanning te geven. Echt een behandeling om je hoofd bij leeg te maken. Dit aan een democratische prijs.

Top^

Luxe rugmassage

45 minuten 50 euro

Tijdens deze rugmassage gebruik ik zowel mijn handen als de hot stones om je rug een weldadige ontspanning te bezorgen. Her en der komen er ook Shiatsu drukpunten voor. Het hangt eveneens wat van jouw wensen af. Want ook pulstechnieken kunnen we in de massage verwerken.

Top^

Cadeaubon

Wil je graag iemand verrassen met een ervaring? Dan is een geschenkbon voor een massage een dankbaar en heerlijk cadeau. Contacteer mij als je graag een bon wil bestellen en ik stuur deze met plezier naar je op. Geef mij je adres door en het bedrag dat je wenst te schenken. Na overschrijving van het bedrag, stuur ik je de cadeaubon op.

Top^

Geniet-kaart

Ik heb een persoonlijke klantenkaart voor jou in petto. Deze is een jaar geldig. De kaart bestaat uit vijf afscheurstrookjes. Indien je vier massages doorheen het jaar boekt, krijg je een vijfde massage van een halfuur cadeau.

Top^