Verloop van de sessie

Bij het binnenkomen vraag ik graag om je schoenen uit te doen. Dit zorgt voor extra hygiëne in de massagekamer en beschermt de houten vloer. In een relax zeteltje maken we kort even kennis en hoor ik graag of je al dan niet ervaring hebt met massage. Ik geef indien nodig nog wat uitleg en we bespreken of jij bepaalde wensen hebt. Ook hoor ik graag of er bijvoorbeeld letsels zijn waar ik rekening moet mee houden tijdens de massage. Je ligt op een speciaal voorziene massagetafel. Het lichaam wordt discreet toegedekt met een massagedoek. Enkel het lichaamsdeel waarop gemasseerd wordt, is ontbloot. Na de behandeling kom je weer rustig op aarde en kleed je je opnieuw aan. Een glas water staat voor je klaar indien je dit wenst. Graag hoor ik hoe jij het hebt ervaren. Dit is interessante info indien je nogmaals terug komt. Dan zijn er bijvoorbeeld andere aandachtspunten die aan bod komen. Reken dus een kwartier extra tijd naast de eigenlijke massagebeurt.

Top^

Inge masseert kuit

Relaxmassage met olie

Ik gebruik diverse massagetechnieken waarbij ik jouw ganse lichaam masseer met kwaliteitsvolle olie. Jouw spieren worden onder andere gekneed. Ik masseer afwisselend langzaam en sneller, diep en zachter over je ganse lichaam. Afhankelijk welk lichaamsdeel het is en hoe ik het aanvoel wat bij jouw lichaam past. Soms glippen er ook wat Shiatsu drukpunt technieken in het geheel. Gezien ik hier een lange opleiding voor volgde. Shiatsu is vooral drukken met de duimen op meridianen, (dit zijn energiebanen), en dit op bepaalde punten van het lichaam. Vooral gebruik ik deze bij de rug, het hoofd, schouders en nek.
Aanbod & tarieven Top^

Dynamische pulsmassage

Naast de technieken met olie, puls ik jouw lichaam eveneens. Pulsing is een dynamische vorm van masseren. Ik breng je lichaam in een ritmische golfbeweging door het subtiel te rollen, te wiegen, te rekken en te schudden. Dit zorgt voor een diepe ontspanning en heeft tot gevolg dat de oliemassage nog dieper inwerkt. De combinatie tussen het dynamisch masseren en de oliemassage, zorgt voor een bijzondere en unieke ervaring. Deze vorm wordt in weinig massagesalons aangeboden.
Aanbod & tarievenTop^

Inge masseert voeten
Hot stone massage op de rug door Inge

Hot stone massage

Ik gebruik eveneens heerlijke warme stenen om je lichaam te verwennen. Al eeuwenlang staan stenen bekend voor hun diepe, helende werking en dat zal je zeker kunnen bevestigen na het ondergaan van deze warmte behandeling. Dit is een zachte vorm van massage met een diepe werking omwille van de warme stenen. Ik wrijf je lichaam in met olie en daarna masseer ik je lichaam grotendeels met de stenen en geef je ook wat extra knedingen en strijkingen met mijn handen. Al heel mijn leven heb ik een passie voor stenen. De kast in de
woonkamer kan dit bevestigen. Dubbel zo fijn voor mij om ze dan nog eens in te zetten als ontspanningsmiddel.
Aanbod & tarievenTop^

Massage op maat

Ik werk heel graag op maat. Stel dat jij het heerlijk vindt om lang en veel gemasseerd te worden aan de voeten, op de rug of de schouders? Dan besteed ik hier uiteraard meer aandacht aan en masseer ik andere lichaamsdelen dan iets minder. Hou je niet zo van de pulstechnieken maar eerder van het masseren met olie of met de hot stones? Dan hou ik hier ook rekening mee. Een massage kan dan geleidelijk aan meer op je lijf geschreven worden. We maken een mengelmoes waar jij blij van wordt.
Aanbod & tarievenTop^

Inge masseert de nek
Inge masseert de nek

Welzijn op het werk

Naast mijn eigen massage- en coachingspraktijk in het mooie centrum van Brugge, waar je op adem komt voor fysiek en mentaal welzijn, bied ik eveneens ook graag ontspanningsmassages aan in jouw bedrijf of tijdens evenementen. Als blinde persoon, draag ik heel graag mijn inspirerend steentje bij aan meer welzijn op het werk. Mijn tien jaar lange ervaring als masseur, zorgt er voor dat ik de kneepjes van het vak goed in de vingers heb en kwaliteitsvolle massages aanbied. Uit eigen ervaring weet ik dat het werkleven heel erg druk is. Er wordt van iedereen veel verwacht op de werkvloer. Vandaar kriebelt het bij mij om welzijn op het werk mee vorm te geven.

Ik bied korte massagesessies aan in jouw bedrijf op een speciaal voorziene massagestoel. Handig is het omdat mensen op de kledij worden gemasseerd en de sessies ongeveer een vijftiental minuten duren. Daarnaast bied ik eveneens massages aan op de massagetafel onder de vorm van korte puls sessies. Dit gebeurt eveneens op de kledij en duurt een vijftiental minuten. Pulsing is het lichaam in een ritmische golfbeweging brengen door het te wiegen, te schudden, rekken en rollen. Het brengt een diepe ontspanning teweeg. Het zorgt er voor dat medewerkers weer even in hun lichaam kunnen zakken en maakt mensen ook blij om even opADEM te komen tijdens een drukke werkdag. Als jouw bedrijf er voor kiest om bij te dragen aan welzijn op het werk, maakt dit medewerkers meer geëngageerd en geeft mensen een extra dosis goesting.

Ik werk ook graag op maat van jouw bedrijf, dus neem gerust contact met mij op om opties te bespreken. Een massagesessie kan bijvoorbeeld tijdens een werkdag plaatsvinden, maar een teambuilding, verjaardag, pensioen of andere bijzondere gebeurtenis, kan uiteraard ook. Daarnaast zijn er eveneens geschenkbonnen te koop waarmee je in mijn praktijk in het charmante centrum van Brugge even opADEM kan komen. Of boek mij voor een massage workshop.
Aanbod & tarievenTop^

Afspraak en betaling

Contacteer mij voor een afspraak. Afspraken zijn zowel mogelijk overdag als 's avonds, tijdens de week als in het weekend. Dit hangt af van onze beide agenda's. We spreken een datum en een specifiek uur af als ook voor welke massage uit het aanbod je kiest. Betalen kan momenteel enkel cash. Ik heb geen bancontact mogelijkheden. Graag dit gepast te doen voor een vlotte afhandeling. In het charmante centrum van Brugge kan je even opADEM komen.

Top^

Voor wie

De ontspanningsmassage is er voor iedereen die zich herkent in volgende criteria: Heb je zin in een ontspanningsmassage en wil je even opADEM komen? Neem je graag wat tijd voor jezelf of zoek je rust in de drukte? Wil je je hoofd leeg maken? Het voelt heerlijk om je lichamelijk en geestelijk te ontspannen. In de drukte van het leven, ben je soms de connectie met je lichaam kwijt door veel in je hoofd bezig te zijn. De massage doet je volledig in je lichaam zakken en laat je voelen dat je lijf er heel veel deugd van heeft om aandacht te krijgen en zich te ontspannen. Ook preventief je lichaam laten masseren, zorgt eveneens voor een ontspannen geest. De massage is puur genieten en zorgt voor je eigen welzijn.

Jezelf helemaal opladen brengt heel veel nieuwe energie en goesting alsook een heus anti-stress gevoel. Ik werk op maat en bied een oprechte aanraking aan. Je kiest voor kortere of langere sessies, goedkopere of duurdere behandelingen. Kom vertoeven in het pittoreske centrum van Brugge, net buiten de grote drukte in een rustig straatje.

Ook bied ik welzijn op het werk aan in de vorm van korte massagesessies op een voorziene massagestoel en eveneens geschenkbonnen. Kijk op de pagina. Ik bied geen klachtgerichte behandelingen aan. Uiteraard brengt een ontspanningsmassage ook verlichting. Als je bvb pijn hebt, spanningen voelt, je hoofd niet rustig kan maken, enzovoort, is een ontspanningsmassage uiteraard zeer heilzaam. Ik ben geen kinesist of sportmasseur.

Voor mannen met andere behoeften, raad ik aan om een gepast massagesalon te contacteren en mijn massage aanbod te respecteren.

Top^