Neem even wat ademruimte in deze drukke tijden.

opADEM is er voor jouw fysiek en mentaal welzijn.
IntoMassage groeit uit naar opADEM, omdat dit de lading van mijn aanbod naar meer fysiek en mentaal welzijn dekt. Want naast het feit dat je bij opADEM geniet van een heerlijke ontspanningsmassage, bied ik jou ook professionele coaching aan. Na veel zoeken in het begin van het groeiproces, ben ik er uiteindelijk klaar voor om verder te evolueren en de mooi klinkende, catchy naam IntoMassage te laten varen. (Maar uiteraard ben ik nog steeds into massage.)

Hoewel ik geen connectie heb met klei, zie ik het als het boetseren van een kunstwerk. Ik blijf er aan kneden en verfijnen, tot ik het resultaat krijg van wat echt jouw welzijn bevordert en mijn talenten omvat. Vandaar is opADEM voor mij het ideale kader waar alles in past.

Vanaf nu kan je ook terecht voor een meer uitgebreid massage aanbod. Je kiest voor kortere of langere behandelingen, goedkopere of duurdere sessies. De niet te versmaden hot stone massage is eveneens een feit! Heerlijk toch, die warmte in je lijf als de gure seizoenen er aankomen.

Geschenkbonnen waar je iemand een fijne ervaring mee geeft, zijn er uiteraard ook nog steeds.

Indien jouw werkplek wil kiezen voor welzijn op het werk, een massagesessie tijdens een teamdag wil organiseren, massage bij een pensioenfeestje wenst, of tijdens een doordeweekse werkdag de medewerkers een kleine adempauze wil bieden, een workshop wenst, enzovoort, geef zeker de link door. Want hiervoor heb ik ook een specifiek aanbod. Met andere woorden: www.opadem.be vertelt je alles.

In mijn coaching bied ik jou professionele ondersteuning aan als je graag wil bewegen naar meer welzijn of naar een mentale adempauze verlangt. Ook voor loopbaancoaching kan je bij mij terecht. Ik geef een halfuur gratis kennismaking, zodanig dat je mijn manier van werken ervaart en ik te weten kom waarover jij het wil hebben.

Ik zou vooral zeggen: kom langs om te vertoeven bij opADEM en zeg het voort.

Indien je papieren flyers wilt of een digitale versie, dan stuur ik deze graag naar je op. Eveneens hou ik je niet tegen om volop reclame te maken op plaatsen of bij mensen waar jij van denkt dat opADEM wel past.

Wie mij wat kent, weet dat mijn sociaal media leven haast onbestaand is. Ik kies om mijn facebookpagina een stille dood te laten sterven. (Het loslaten van mijn facebookpagina, is trouwens goed voor mijn persoonlijk fysiek en mentaal welzijn.) Wat niet onbelangrijk lijkt als dit de slogan van opADEM is. Maar ik hou je niet tegen om op je eigen facebookpagina mijn website en andere informatie van opADEM te delen.

Natuurlijk blijf je op de hoogte van mijn vernieuwingen via deze nieuwsflits. Belangrijke weetjes stuur ik uit via dit kanaal. We zijn allemaal al helemaal overprikkeld met tonnen informatie, dat ik er zelf voor kies om niet uitgebreid deel te nemen aan het verspreiden van allerhande teksten en berichten. (Hoewel ik graag schrijf.) Af en toe, (wanneer er echt iets zinnigs te vertellen valt, zoals nu), stuur ik met heel veel goesting een nieuwsflits naar jullie zodanig dat je niets hoeft te missen van opADEM.

Beluister ook een heuse podcast op de site. Dit is een diepte interview met mij. Waar ik vertel over mezelf en opADEM. Een interview waarmee ik je wil inspireren en je een gedegen keuze wil laten maken of mijn aanbod en mijn persoon bij jou past. Waar je meer te weten komt over mijn drive, mijn visie, mijn manier van werken en mijn persoonlijkheid. Dit zowel over de massage, coaching als over mezelf. Of indien je houdt van diepte interviews, dan is deze podcast uiteraard ook iets voor jou.

Wil je meer weten voor welke ontspanningsmassages je bij opADEM welkom bent? Wat mijn visie op massage is? Wat betekent massage voor mij? Welke opleidingen deed ik? Is massage tegenwoordig een luxe voor jou? Ben ik al dan niet een betere masseur omdat ik blind ben? Luister naar de podcast waarin ik je in een klein halfuurtje alles vertel. Daarnaast is er ook een algemene podcast beschikbaar waar je meer te weten komt over mij, over mijn traject voor opADEM, wat is mijn drive en hoe de puzzel in elkaar is gevallen. Met andere woorden: je krijgt in een kwartiertje meer
achtergrondinformatie.

Binnenkort komen er nog een aantal podcasts online over mijn coaching aanbod, over het bedrijfje zelf en een stukje over mij als mens. Ik hou je graag op de hoogte.

Ik heb de eer om omringd te worden door een fijn team die het resultaat van opADEM mee vorm mochten geven. Bedankt aan iedereen om zijn of haar steentje bij te dragen.

Dank je voor het vertrouwen en om langs te komen na afspraak. In het charmante centrum van Brugge, ligt een rustig straatje waar je even opADEM komt om te genieten van een massage of voor coaching.

Ontspannende groeten en... relax

Ontvang je graag mijn nieuwsbrief in je mailbox? Stuur mij hiervoor een mailtje: kom@opadem.be en ik voeg je toe.

Sommige mensen laten mij weten dat ze mijn nieuwsbrief niet altijd ontvangen. Gezien de mail naar een grote groep verstuurd wordt, komen die mogelijks in je SPAM box terecht. Je kan dit vermijden door mijn emailadres kom@opadem.be toe te voegen aan je veilige mailadressen.