De boeiende wereld
van massage

Kom even opADEM op mijn digitaal plekje! Ik ben Inge, dertiger en blind sinds mijn geboorte. Genieten van het leven staat bij mij centraal. Ik hou veel van muziek, gezellig lange wandelingen maken en vertoeven in heerlijke koffie/theehuisjes, met vrienden leuke dingen doen en fijne babbels hebben, een concertje meepikken, thuis cocoonen, lekker eten en koken, van wellness, van fijne en absurde humor, van mij verbonden voelen met mensen.

Al lang droom ik er van om echt mijn hart te volgen. Meer welzijn de wereld in helpen is wat ik werkelijk wil. Dit bevordert dan ook dat van jou en mij. Graag wil ik mijn talenten inzetten om dit te bereiken. Namelijk: jou deskundig masseren en professioneel coachen. Ik voel me een echte welzijnswerker met veel empathie en een gezonde dosis rust. Betrokken aanwezig zijn bij jou, is mijn natuurlijke stijl. Dit alles in een omgeving van veiligheid.

Inge en klant in gesprek
Inge geeft een klant die neer ligt een nekmassage

Al ruim tien jaar verdiep ik mij in de boeiende wereld van massage. Dit heeft als gevolg dat ik door de jaren heen erg kwaliteitsvol werk en de kunst om je een ontspanningsmassage aan te bieden goed in de vingers heb. Zo volgde ik enkele langdurige opleidingen, (waaronder Shiatsu: is Oosterse drukpuntmassage), een lange opleiding masseren met olie en dynamische technieken, (Zie op de massagepagina voor meer uitleg hierover.), en nog heel wat andere cursussen, waarin ik mijn vaardigheden als masseur en mijn visie op massage kon ontplooien en verfijnen..

Mensen en hun verhalen boeien mij heel hard. Als gediplomeerd Inspirerend Coach wil ik dan ook graag bijdragen aan jouw welzijn. Mijn vooropleiding als sociaal werker is hier een mooie uitvalsbasis voor. Daarnaast zijn mijn talrijke ervaringen met kinderen en jongeren, het ondersteunen van werkzoekenden, heel wat bijscholingen en opleidingen, in het bijzonder mijn postgraduaatsopleiding als Inspirerend Coach, hier eveneens een grote meerwaarde in. Met veel goesting op een empathische en inspirerende manier jou ondersteunen naar wat jij werkelijk wil. Ook als dit nog niet helemaal duidelijk is voor jou, gaan we samen op zoek naar wat je echt wenst. Kortom: groeien naar wie je echt wil zijn. Of anders gezegd: groeien naar meer welzijn. Dit in een ontspannen sfeer. Ik ontmoet je graag.

Verhalen boeien mij
heel hard.

Kom je graag even opADEM?
Lees welkeontspanningsmassages ik aanbied. En als je een mentale
adempauze neemt dan is de coachingspagina iets voor jou.
Tot snel, Inge